Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Outlaw Josey Wales

The Outlaw Josey Wales

05/05/2017 | Ingen kommentarer

Se The Outlaw Josey Wales på Netflix

Indspilningsår: 1976
Genre: Western
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Chief Dan George, Sondra Locke, Bill McKinney
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, Navajo, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: I denne Oscar-nominerede western følger vi en tidligere forbundssoldat på flugt, der finder fred i et lille og roligt samfund, hvor han forelsker sig.


Se The Outlaw Josey Wales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Outlaw Josey Wales (Øje for øje) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Outlaw Josey Wales (Øje for øje) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Outlaw Josey Wales herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Outlaw Josey Wales (Øje for øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Outlaw Josey Wales stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar