Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Outlaw Josey Wales

The Outlaw Josey Wales

05/05/2017 | Flixfilm

Se The Outlaw Josey Wales på Netflix

Indspilningsår: 1976
Genre: Western
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Chief Dan George, Sondra Locke, Bill McKinney
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, Navajo, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I denne Oscar-nominerede western følger vi en tidligere forbundssoldat på flugt, der finder fred i et lille og roligt samfund, hvor han forelsker sig.


Se The Outlaw Josey Wales på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Outlaw Josey Wales (Øje for øje) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Outlaw Josey Wales (Øje for øje) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Outlaw Josey Wales herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Outlaw Josey Wales (Øje for øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Outlaw Josey Wales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar