Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Overeater

The Overeater

26/05/2022 | Flixfilm

The Overeater på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En politibetjent, der lider af en spiseforstyrrelse, får dårligt nyt fra lægen og kommer med et usædvanligt forslag til en mordmistænkt.Se The Overeater på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Overeater havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Overeater på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Overeater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Overeater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Overeater, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Overeater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar