Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Overnighters

The Overnighters

18/02/2015 | Flixfilm

The Overnighters på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Jesse Moss
Skuespillere: Jay Reinke, Andrea Reinke, Alan Mezo
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar følger præsten Jay Reinke i hans forsøg på at hjælp de arbejdsløse mænd, der tiltrækkes af North Dakotas voksende olieindustri.

The Overnighters havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Overnighters på YouTube.Se The Overnighters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Overnighters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Overnighters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Overnighters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Overnighters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar