Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Oxford Murders

The Oxford Murders

20/12/2014 | Flixfilm

The Oxford Murders på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Adventure, Crime, Horror
Instruktion: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Elijah Wood, John Hurt, Leonor Watling
Spilletid: 108 min
Land: Spain, United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En professor i logik fra Oxford og hans nye studerende finder en død kvinde og bliver involveret i opklaringen af en række mord.

The Oxford Murders havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Oxford Murders på YouTube.Se The Oxford Murders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Oxford Murders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Oxford Murders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Oxford Murders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Oxford Murders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar