Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Oxford Murders

The Oxford Murders

20/12/2014 | Flixfilm

Se The Oxford Murders på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Elijah Wood, John Hurt, Leonor Watling, Julie Cox
Spilletid: 104 min
Land: Spain, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En professor i logik fra Oxford og hans nye studerende finder en død kvinde og bliver involveret i opklaringen af en række mord.


Se The Oxford Murders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Oxford Murders havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Oxford Murders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Oxford Murders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Oxford Murders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Oxford Murders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar