Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Pacific

The Pacific

15/09/2023 | Flixfilm

The Pacific på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda
Spilletid: 530 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Tre unge, amerikanske marinesoldater oplever krigens gru på egen krop, når de kæmper sig gennem blod, mudder og regn i Stillehavskrigen under 2. verdenskrig.Se The Pacific på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Pacific (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pacific på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Pacific (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pacific (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pacific, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pacific er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar