Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Package

The Package

10/08/2018 | Flixfilm

Se The Package på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Thriller
Instruktør: Jake Szymanski
Skuespillere: Daniel Doheny, Geraldine Viswanathan, Sadie Calvano, Luke Spencer Roberts
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da deres makker kommer ud for et uheld under forårsferien, sætter fire kammerater alt på spil – inklusive deres værdighed – for at få ham tilbage på sporet.


Se The Package på Netflix

Anmeldelse: The Package

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Package havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Package ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Package herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Package er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Package stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar