Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Package

The Package

10/08/2018 | Flixfilm

Se The Package på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Thriller
Instruktion: Jake Szymanski
Skuespillere: Daniel Doheny, Geraldine Viswanathan, Sadie Calvano
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da deres makker kommer ud for et uheld under forårsferien, sætter fire kammerater alt på spil – inklusive deres værdighed – for at få ham tilbage på sporet.

The Package havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Package på YouTube.Se The Package på NetflixAnmeldelse: The Package

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Package ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Package stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Package, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Package er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar