Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pact 2

The Pact 2

01/12/2014 | Flixfilm

The Pact 2 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Elijah Drenner
Skuespillere: Dallas Richard Hallam, Patrick Horvath, Caity Lotz, Camilla Luddington
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kvinde har forfærdelige mareridt, som involverer en seriemorder og hans grusomme handlinger – men det viser sig, at morderen måske er virkelig.

The Pact 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pact 2 på YouTube.Se The Pact 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pact 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pact 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pact 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pact 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar