Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Pact

01/06/2014 | Flixfilm

Se The Pact på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Nicholas McCarthy
Skuespillere: Caity Lotz, Kathleen Rose Perkins, Haley Hudson, Sam Ball
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Anni føler sig forpligtet til at vende hjem til begravelsen af den mor, hun foragtede, og får hurtigt en fornemmelse af ondskab i barndomshjemmet.


Se The Pact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Pact havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Pact:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar