Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pallbearer

The Pallbearer

01/11/2014 | Flixfilm

The Pallbearer på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Matt Reeves
Skuespillere: David Schwimmer, Gwyneth Paltrow, Michael Rapaport
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en kvinde forveksler Tom med en anden, kommer han til at bære kisten ved begravelsen af hendes søn – en skolekammerat, Tom ikke engang kan huske.

The Pallbearer havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pallbearer på YouTube.Se The Pallbearer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pallbearer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pallbearer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pallbearer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pallbearer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar