Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pallbearer

The Pallbearer

01/11/2014 | Flixfilm

Se The Pallbearer på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Matt Reeves
Skuespillere: David Schwimmer, Gwyneth Paltrow, Michael Rapaport, Toni Collette
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da en kvinde forveksler Tom med en anden, kommer han til at bære kisten ved begravelsen af hendes søn – en skolekammerat, Tom ikke engang kan huske.


Se The Pallbearer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Pallbearer havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pallbearer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pallbearer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pallbearer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pallbearer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar