Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Paper

The Paper

01/01/2019 | Ingen kommentarer

Se The Paper på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Alexander Cvetkovic, Zijad Gracic
Spilletid: 60 min
Land: Croatia
Sprog: Croatian
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: En byggematador overtager en avis i pengeproblemer og forsøger at opnå redaktionel indflydelse til at få magt og til personlig vinding.


Se The Paper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Paper (Avisen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. January, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Paper (Avisen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Paper herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Paper (Avisen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Paper (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore