Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Paper

The Paper

01/01/2019 | Flixfilm

Se The Paper på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dragan Despot, Branka Katic, Trpimir Jurkic, Aleksandar Cvjetkovic
Spilletid: 60 min
Land: Croatia
Sprog: Croatian
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En byggematador overtager en avis i pengeproblemer og forsøger at opnå redaktionel indflydelse til at få magt og til personlig vinding.


Se The Paper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Paper (Avisen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Paper (Avisen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Paper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Paper (Avisen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Paper (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar