Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Paramedic

The Paramedic

16/09/2020 | Flixfilm

Se The Paramedic på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Carles Torras
Skuespillere: Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening, Maria Rodríguez Soto
Spilletid: 94 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Ángel nægter at erkende, at han nu er bundet til en kørestol. Han udvikler en livsfarlig besættelse af den kvinde, der forlod ham, og udtænker en uhyggelig hævn.Se The Paramedic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Paramedic havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Paramedic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Paramedic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Paramedic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar