Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Parent Trap

The Parent Trap

06/09/2018 | Flixfilm

Se The Parent Trap på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix
Spilletid: 128 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da to piger, der synes at være totale modsætninger, mødes på sommerlejr, tror de ikke, at de har noget til fælles – men de opdager, at de er identiske tvillinger.

The Parent Trap (Forældrefælden) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Parent Trap på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Parent Trap (Forældrefælden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Parent Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Parent Trap, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Parent Trap (Forældrefælden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar