Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Parent Trap

The Parent Trap

06/09/2018 | Flixfilm

Se The Parent Trap på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix
Spilletid: 128 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da to piger, der synes at være totale modsætninger, mødes på sommerlejr, tror de ikke, at de har noget til fælles – men de opdager, at de er identiske tvillinger.


Se The Parent Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Parent Trap (Forældrefælden) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Parent Trap (Forældrefælden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Parent Trap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Parent Trap (Forældrefælden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Parent Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar