Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Parent Trap

The Parent Trap

06/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Parent Trap på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Lindsay Lohan, Dennis Quaid, Natasha Richardson, Elaine Hendrix
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da to piger, der synes at være totale modsætninger, mødes på sommerlejr, tror de ikke, at de har noget til fælles – men de opdager, at de er identiske tvillinger.


Se The Parent Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Parent Trap (Forældrefælden) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Parent Trap (Forældrefælden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Parent Trap herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Parent Trap (Forældrefælden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Parent Trap stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar