Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Parisian Agency: Exclusive Properties

The Parisian Agency: Exclusive Properties

23/06/2021 | Flixfilm

Se The Parisian Agency: Exclusive Properties på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne realityserie følger familien Kretz og deres luksuriøse ejendomsforretning, hvor de hjælper kunder med at købe og sælge fantastiske hjem i Frankrig og andre lande.

The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Parisian Agency: Exclusive Properties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Parisian Agency: Exclusive Properties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Parisian Agency: Exclusive Properties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar