Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Parisian Agency: Exclusive Properties

The Parisian Agency: Exclusive Properties

04/03/2022 | Flixfilm

The Parisian Agency: Exclusive Properties på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne realityserie følger familien Kretz og deres luksuriøse ejendomsforretning, hvor de hjælper kunder med at købe og sælge fantastiske hjem i Frankrig og andre lande.

The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Parisian Agency: Exclusive Properties på YouTube.Se The Parisian Agency: Exclusive Properties på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Parisian Agency: Exclusive Properties (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Parisian Agency: Exclusive Properties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Parisian Agency: Exclusive Properties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar