Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Passion of Slow Fire

The Passion of Slow Fire

12/04/2023 | Flixfilm

The Passion of Slow Fire på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet anklaget for mordet på sin vens datter, begynder en lærer at betvivle sine valg, sin uskyld og – snart – også sin fornuft.Se The Passion of Slow Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Passion of Slow Fire havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Passion of Slow Fire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Passion of Slow Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Passion of Slow Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Passion of Slow Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Passion of Slow Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar