Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Passion of the Christ

The Passion of the Christ

03/10/2014 | Flixfilm

Se The Passion of the Christ på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Mel Gibson
Skuespillere: Jim Caviezel, Monica Bellucci, Maia Morgenstern
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: Aramaic, Latin, Hebrew
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Mel Gibson står i spidsen for denne episke fortælling, der fokuserer på de sidste 12 forræderiske timer af Jesu liv.

The Passion of the Christ havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Passion of the Christ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Passion of the Christ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Passion of the Christ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Passion of the Christ, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Passion of the Christ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar