Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Passion

The Passion

23/03/2016 | Flixfilm

Se The Passion på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Musical
Instruktør: David Grifhorst, Robert Deaton
Skuespillere: Tyler Perry, Jencarlos Canela, Chris Daughtry, Prince Royce
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Historien om Jesus Kristus' sidste timer, fra den sidste nadver til genopstandelsen, udfolder sig i vore dages New Orleans i denne livemusical.


Se The Passion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Passion havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Passion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Passion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Passion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Passion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar