Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Passion

The Passion

23/03/2016 | Flixfilm

The Passion på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Musical
Instruktion: David Grifhorst, Robert Deaton
Skuespillere: Tyler Perry, Jencarlos Canela, Chris Daughtry
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Historien om Jesus Kristus' sidste timer, fra den sidste nadver til genopstandelsen, udfolder sig i vore dages New Orleans i denne livemusical.

The Passion havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Passion på YouTube.Se The Passion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Passion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Passion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Passion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Passion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar