Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Patients of Dr. García

The Patients of Dr. García

28/04/2023 | Flixfilm

The Patients of Dr. García på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Madrid i 1936 ændrer en idealistisk læges liv sig for altid, da han giver husly til en såret spion og slutter sig til en kamp mod fascismens udbredelse, der vil vare årtier.Se The Patients of Dr. García på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Patients of Dr. García (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Patients of Dr. García på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Patients of Dr. García (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Patients of Dr. García (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Patients of Dr. García, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Patients of Dr. García er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar