Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pentaverate

The Pentaverate

05/05/2022 | Flixfilm

The Pentaverate på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mike Myers, Lydia West, Jeremy Irons
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Et hemmeligt selskab, der har påvirket verdens begivenheder i århundreder, står nu overfor en alvorlig trussel indefra. Kan en canadisk journalist redde dem – og verden?

The Pentaverate (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pentaverate på YouTube.Se The Pentaverate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Pentaverate (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pentaverate (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pentaverate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pentaverate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar