Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The People vs. Larry Flynt

The People vs. Larry Flynt

30/03/2019

Se The People vs. Larry Flynt på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Milos Forman
Skuespillere: Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton, Brett Harrelson
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den berygtede pornoproducent Larry Flynt fører sin kampagne for ytringsfrihed fra snuskede stripklubber til den amerikanske højesteret i denne Oscar-nominerede biografi.


Se The People vs. Larry Flynt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The People vs. Larry Flynt havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The People vs. Larry Flynt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The People vs. Larry Flynt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The People vs. Larry Flynt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The People vs. Larry Flynt stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar