Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The People vs. Larry Flynt

The People vs. Larry Flynt

30/03/2019 | Flixfilm

The People vs. Larry Flynt på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Milos Forman
Skuespillere: Woody Harrelson, Courtney Love, Edward Norton
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den berygtede pornoproducent Larry Flynt fører sin kampagne for ytringsfrihed fra snuskede stripklubber til den amerikanske højesteret i denne Oscar-nominerede biografi.

The People vs. Larry Flynt havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The People vs. Larry Flynt på YouTube.Se The People vs. Larry Flynt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The People vs. Larry Flynt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The People vs. Larry Flynt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The People vs. Larry Flynt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The People vs. Larry Flynt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar