Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Date

The Perfect Date

12/04/2019 | Flixfilm

The Perfect Date på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Chris Nelson
Skuespillere: Noah Centineo, Laura Marano, Odiseas Georgiadis
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: For at tjene penge til college laver en elev fra high school en app, hvor han tilbyder sig som falsk date. Men da der opstår ægte følelser, bliver tingene komplicerede.

The Perfect Date havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfect Date på YouTube.Se The Perfect Date på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Perfect Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfect Date, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfect Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar