Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Date

The Perfect Date

12/04/2019 | Ingen kommentarer

Se The Perfect Date på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Chris Nelson
Skuespillere: Noah Centineo, Laura Marano, Odiseas Georgiadis, Camila Mendes
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: For at tjene penge til college laver en elev fra high school en app, hvor han tilbyder sig som falsk date. Men da der opstår ægte følelser, bliver tingene komplicerede.


Se The Perfect Date på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Perfect Date havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Date herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar