Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Day

The Perfect Day

01/09/2018 | Flixfilm

Se The Perfect Day på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jenni Ivers
Skuespillere: Jason Redman, Tim Brown, Kera O'Bryon, Enrico Ravenna
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Franske fodboldfans, kendisser og sportsfolk mindes de spændende begivenheder fra den 12. juli 1998, hvor Frankrig vandt en historisk sejr i VM-finalen.


Se The Perfect Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Perfect Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar