Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Day

The Perfect Day

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Perfect Day på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jenni Ivers
Skuespillere: Jason Redman, Tim Brown, Kera O'Bryon, Enrico Ravenna
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Resumé: Franske fodboldfans, kendisser og sportsfolk mindes de spændende begivenheder fra den 12. juli 1998, hvor Frankrig vandt en historisk sejr i VM-finalen.


Se The Perfect Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Perfect Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Day herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Day er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar