Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Family

The Perfect Family

11/05/2022 | Flixfilm

The Perfect Family på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Til at begynde med er Lucía forbavset over sin søns kærestes usædvanlige familie, og hun har ingen anelse om, hvordan de vil påvirke hendes pæne og ordentlige liv.Se The Perfect Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Perfect Family havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfect Family på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfect Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfect Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar