Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Perfect Find

The Perfect Find

23/06/2023 | Flixfilm

The Perfect Find på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Numa Perrier
Skuespillere: Gabrielle Union, Keith Powers, Gina Torres
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En moderedaktørs karrierecomeback rammer et bump, da hun opdager, at den ukendte unge mand, som hun kyssede til en fest, er hende nye kollega – og hendes chefs søn.Se The Perfect Find på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Perfect Find havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfect Find på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Find ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Find stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfect Find, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfect Find er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar