Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Guy

The Perfect Guy

25/08/2017 | Ingen kommentarer

Se The Perfect Guy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: David M. Rosenthal
Skuespillere: Sanaa Lathan, Michael Ealy, Morris Chestnut, L. Scott Caldwell
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Efter lobbyisten Leah slutter sit lange forhold med den ægteskabsfobiske Dave, falder hun for Carter – en charmerende sikkerhedsekspert med en skjult, mørk dagsorden.


Se The Perfect Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Perfect Guy havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Guy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Guy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar