Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Guy

The Perfect Guy

25/08/2017 | Flixfilm

Se The Perfect Guy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: David M. Rosenthal
Skuespillere: Sanaa Lathan, Michael Ealy, Morris Chestnut, L. Scott Caldwell
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Efter lobbyisten Leah slutter sit lange forhold med den ægteskabsfobiske Dave, falder hun for Carter – en charmerende sikkerhedsekspert med en skjult, mørk dagsorden.


Se The Perfect Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Perfect Guy havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Guy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar