Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Man

The Perfect Man

15/02/2019 | Flixfilm

The Perfect Man på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Mark Rosman
Skuespillere: Hilary Duff, Heather Locklear, Aria Wallace
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For at øge sin enlige mors selvtillid opfinder en teenager en hemmelig beundrer og låner sin vens flotte onkel til at spille bejler.

The Perfect Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfect Man på YouTube.Se The Perfect Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfect Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfect Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar