Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Man

The Perfect Man

15/02/2019 | Flixfilm

Se The Perfect Man på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Mark Rosman
Skuespillere: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, Mike O'Malley
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: For at øge sin enlige mors selvtillid opfinder en teenager en hemmelig beundrer og låner sin vens flotte onkel til at spille bejler.


Se The Perfect Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Perfect Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar