Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Match

The Perfect Match

29/08/2020 | Flixfilm

Se The Perfect Match på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Bille Woodruff
Skuespillere: Terrence Jenkins, Cassie Ventura, Donald Faison, Dascha Polanco
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En notorisk skørtejæger accepterer vennernes udfordring om at date den samme kvinde i en måned uden at involvere sig – noget, han tror, bliver pærelet.


Se The Perfect Match på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Perfect Match havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Perfect Match:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar