Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Mother

The Perfect Mother

03/06/2022 | Flixfilm

The Perfect Mother på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Julie Gayet, Tomer Sisley, Eden Ducourant
Spilletid: N/A
Land: Belgium, Germany, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En hengiven mor er overbevist om sin datters uskyld i en mordsag. Snart afslører hun dog foruroligende sandheder, mens grænserne mellem offer og gerningsmand udviskes.

The Perfect Mother (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfect Mother på YouTube.Se The Perfect Mother på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Perfect Mother (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Mother (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfect Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfect Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar