Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Physique

The Perfect Physique

01/01/2017 | Flixfilm

Se The Perfect Physique på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Kandice King
Skuespillere: Jeremy Buendia, Matt Christianer, Sadik Hadzovic, T.J. Hoban
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Kom med bag scenen sammen med verdens bedste mandlige fitnessmodeller, og følg med i deres kamp for at forblive i topform.


Se The Perfect Physique på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Perfect Physique havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Physique ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Perfect Physique herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Physique er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Physique stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar