Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfect Picture: Ten Years Later

The Perfect Picture: Ten Years Later

03/07/2020 | Flixfilm

Se The Perfect Picture: Ten Years Later på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Shirley Frimpong-Manso
Skuespillere: Jackie Appiah, Naa Ashorkor Mensa-Doku, Lydia Forson, Adjetey Anang
Spilletid: 150 min
Land: Ghana
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Denne flok veninder bliver udfordret af ufuldkomne ægtemænd og økonomiske problemer, og de må være der for hinanden i et nyt kapitel af deres liv.


Se The Perfect Picture: Ten Years Later på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Perfect Picture: Ten Years Later havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Perfect Picture: Ten Years Later ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Perfect Picture: Ten Years Later:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Perfect Picture: Ten Years Later er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfect Picture: Ten Years Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar