Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfection

The Perfection

24/05/2019 | Flixfilm

The Perfection på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Music
Instruktion: Richard Shepard
Skuespillere: Marie Maskell, Allison Williams, Christina Jastrzembska
Spilletid: 1 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I denne uforudsigelige thriller vender et cellovidunderbarn tilbage for at mødes med sine tidligere lærere. Men de er betaget af en ny talentfuld elev.

The Perfection havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfection på YouTube.Se The Perfection på Netflix
Anmeldelse: The Perfection

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Perfection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfection, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar