Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Perfumier

The Perfumier

21/09/2022 | Flixfilm

The Perfumier på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Nils Willbrandt
Skuespillere: Sólveig Arnarsdóttir, August Diehl, Robert Finster
Spilletid: 96 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: I håb om at få sin lugtesans og sin elsker tilbage slår en betjent sig sammen med en parfumemager, der bruger dødsensfarlige metoder til at skabe den perfekte duft.

The Perfumier havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Perfumier på YouTube.Se The Perfumier på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Perfumier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Perfumier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Perfumier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Perfumier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar