Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

23/10/2020 | Flixfilm

Se The Phantom of the Opera på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Musical, Romance, Thriller
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson
Spilletid: 143 min
Land: UK
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dette er fortællingen om et vansiret, musikalsk geni, som hjemsøger katakomberne under den parisiske opera, og som forelsker sig i den smukke, unge korpige Christine.

The Phantom of the Opera havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Phantom of the Opera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Phantom of the Opera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Phantom of the Opera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Phantom of the Opera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Phantom of the Opera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar