Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

23/10/2020 | Flixfilm

The Phantom of the Opera på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktion: Joel Schumacher
Skuespillere: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson
Spilletid: 31S min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dette er fortællingen om et vansiret, musikalsk geni, som hjemsøger katakomberne under den parisiske opera, og som forelsker sig i den smukke, unge korpige Christine.

The Phantom of the Opera havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Phantom of the Opera på YouTube.Se The Phantom of the Opera på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Phantom of the Opera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Phantom of the Opera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Phantom of the Opera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Phantom of the Opera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar