Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pharmacist

The Pharmacist

05/02/2020 | Flixfilm

The Pharmacist på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dan Schneider, Jack Stephens, Annie Schneider
Spilletid: 217 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter sin søns tragiske død tager en apoteker fra Louisiana ekstreme midler i brug for at afsløre den udbredte korruption bag opioidkrisen.Se The Pharmacist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Pharmacist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pharmacist på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Pharmacist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pharmacist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pharmacist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pharmacist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar