Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Photograph

The Photograph

15/11/2021 | Flixfilm

The Photograph på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Stella Meghie
Skuespillere: Issa Rae, LaKeith Stanfield, Chanté Adams
Spilletid: 106 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Kærligheden folder sig ud både i fortid og nutid, da en nysgerrig journalist hjælper en ung kvinde med at afdække familiære hemmeligheder efter hendes mors død.

The Photograph havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Photograph på YouTube.Se The Photograph på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Photograph ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Photograph stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Photograph, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Photograph er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar