Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Photographer: Murder in Pinamar

The Photographer: Murder in Pinamar

19/05/2022 | Flixfilm

The Photographer: Murder in Pinamar på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger mordet på fotojournalisten José Luis Cabezas – en forbrydelse, der rystede Argentina og afslørede en politisk og økonomisk sammensværgelse.

The Photographer: Murder in Pinamar havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Photographer: Murder in Pinamar på YouTube.Se The Photographer: Murder in Pinamar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Photographer: Murder in Pinamar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Photographer: Murder in Pinamar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Photographer: Murder in Pinamar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Photographer: Murder in Pinamar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar