Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Photographer Of Mauthausen

The Photographer Of Mauthausen

22/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Photographer Of Mauthausen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En fange i en koncentrationslejr udnytter sit kontorjob til at stjæle billednegativer af de grusomheder, der har fundet sted der. Baseret på virkelige hændelser.


Se The Photographer Of Mauthausen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Photographer Of Mauthausen havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Photographer Of Mauthausen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Photographer Of Mauthausen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Photographer Of Mauthausen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Photographer Of Mauthausen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar