Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pianist

The Pianist

22/05/2020 | Flixfilm

Se The Pianist på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Biography, Drama, Music, War
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Adrien Brody, Emilia Fox, Michal Zebrowski, Ed Stoppard
Spilletid: 150 min
Land: UK, France, Poland, Germany, USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Den berømte polske pianist Wladyslaw Szpilman kæmper for at overleve nazisternes tyranni under 2. verdenskrig i dette drama, der er baseret på hans erindringer.


Se The Pianist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pianist (Pianisten) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pianist (Pianisten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Pianist:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pianist (Pianisten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pianist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar