Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pianist

The Pianist

16/02/2021 | Flixfilm

Se The Pianist på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Biography, Drama, Music, War
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Adrien Brody, Emilia Fox, Michal Zebrowski, Ed Stoppard
Spilletid: 150 min
Land: UK, France, Poland, Germany, USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den berømte polske pianist Wladyslaw Szpilman kæmper for at overleve nazisternes tyranni under 2. verdenskrig i dette drama, der er baseret på hans erindringer.

The Pianist (Pianisten) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Pianist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pianist (Pianisten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pianist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pianist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pianist (Pianisten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar