Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Piano

The Piano

25/11/2021 | Flixfilm

The Piano på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Jane Campion
Skuespillere: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill
Spilletid: 121 min
Land: Australia, France
Sprog: English, British Sign , Maori
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En stum skotsk kvinde rejser med sin datter og sit elskede klaver på slæb til New Zealand, hvor en enspænder forsøger at forføre hende.

The Piano havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Piano på YouTube.Se The Piano på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Piano ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Piano stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Piano, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Piano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar