Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Picture of Dorian Gray

The Picture of Dorian Gray

15/10/2017 | Flixfilm

The Picture of Dorian Gray på Netflix

Produktionsår: 1945
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Albert Lewin
Skuespillere: George Sanders, Hurd Hatfield, Donna Reed
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den unge Dorian Gray er så forelsket i et portræt af sig selv, at han sælger sin sjæl for evig ungdom. Herefter synker han hen i et liv i fordærv.

The Picture of Dorian Gray havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Picture of Dorian Gray på YouTube.Se The Picture of Dorian Gray på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Picture of Dorian Gray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Picture of Dorian Gray stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Picture of Dorian Gray, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Picture of Dorian Gray er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar