Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Picture of Dorian Gray

The Picture of Dorian Gray

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Picture of Dorian Gray på Netflix

Indspilningsår: 1945
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Albert Lewin
Skuespillere: George Sanders, Hurd Hatfield, Donna Reed, Angela Lansbury
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Den unge Dorian Gray er så forelsket i et portræt af sig selv, at han sælger sin sjæl for evig ungdom. Herefter synker han hen i et liv i fordærv.


Se The Picture of Dorian Gray på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Picture of Dorian Gray havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Picture of Dorian Gray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Picture of Dorian Gray herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Picture of Dorian Gray er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Picture of Dorian Gray stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar