Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Picture of Dorian Gray

The Picture of Dorian Gray

15/10/2017 | Flixfilm

Se The Picture of Dorian Gray på Netflix

Indspilningsår: 1945
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Albert Lewin
Skuespillere: George Sanders, Hurd Hatfield, Donna Reed, Angela Lansbury
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Den unge Dorian Gray er så forelsket i et portræt af sig selv, at han sælger sin sjæl for evig ungdom. Herefter synker han hen i et liv i fordærv.


Se The Picture of Dorian Gray på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Picture of Dorian Gray havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Picture of Dorian Gray ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Picture of Dorian Gray herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Picture of Dorian Gray er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Picture of Dorian Gray stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar