Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Pill

28/05/2014 | Flixfilm

Se The Pill på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: J.C. Khoury
Skuespillere: Noah Bean, Rachel Boston, Anna Chlumsky, Jean Brassard
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter en engangsaffære bruger den nervøse Fred en dag med fuld knald på sammen med den mere afslappede Mindy for at sikre, at hun tager begge doser af fortrydelsespillen.


Se The Pill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Pill havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar