Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pink Panther

The Pink Panther

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se The Pink Panther på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Family, Mystery
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Steve Martin, Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer
Spilletid: 93 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Steve Martin spiller rollen som den forkludrede, verdensberømte Inspector Jacques Clouseau i denne genindspilning af Blake Edwards klassiske komedie, The Pink Panther.


Se The Pink Panther på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pink Panther havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pink Panther ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pink Panther herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pink Panther er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pink Panther stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar