Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pirate Fairy

The Pirate Fairy

01/08/2015 | Flixfilm

The Pirate Fairy på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Peggy Holmes
Skuespillere: Mae Whitman, Christina Hendricks, Tom Hiddleston, Lucy Liu
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne feagtige fortælling får den frisindede fe Zarina fingrene i noget dyrebart tryllestøv, og Klokkeblomst og hendes venner begiver sig ud for at finde hende.

The Pirate Fairy havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pirate Fairy på YouTube.Se The Pirate Fairy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pirate Fairy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pirate Fairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pirate Fairy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pirate Fairy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar