Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pirate Fairy

The Pirate Fairy

01/08/2015 | Ingen kommentarer

Se The Pirate Fairy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Peggy Holmes
Skuespillere: Mae Whitman, Christina Hendricks, Tom Hiddleston, Lucy Liu
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: I denne feagtige fortælling får den frisindede fe Zarina fingrene i noget dyrebart tryllestøv, og Klokkeblomst og hendes venner begiver sig ud for at finde hende.


Se The Pirate Fairy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pirate Fairy havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pirate Fairy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pirate Fairy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pirate Fairy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pirate Fairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar