Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits

01/01/2015 | Flixfilm

Se The Pirates! Band of Misfits på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En egoistisk sørøverkaptajn kæmper for at blive Årets Pirat, men for at vinde er han nødt til at være mere snedig end sine frygtede konkurrenter.


Se The Pirates! Band of Misfits på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pirates! Band of Misfits havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pirates! Band of Misfits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Pirates! Band of Misfits:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pirates! Band of Misfits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pirates! Band of Misfits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar