Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits

01/01/2015 | Flixfilm

The Pirates! Band of Misfits på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En egoistisk sørøverkaptajn kæmper for at blive Årets Pirat, men for at vinde er han nødt til at være mere snedig end sine frygtede konkurrenter.

The Pirates! Band of Misfits havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pirates! Band of Misfits på YouTube.Se The Pirates! Band of Misfits på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pirates! Band of Misfits ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pirates! Band of Misfits stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pirates! Band of Misfits, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pirates! Band of Misfits er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar