Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pirates: The Last Royal Treasure

The Pirates: The Last Royal Treasure

02/03/2022 | Flixfilm

The Pirates: The Last Royal Treasure på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jeong-hoon Kim
Skuespillere: Jennifer Sun Bell, Kang Ha-neul, Jason Her
Spilletid: 126 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I Joseon-tiden kæmper modige pirater med stormfulde have, mystiske mysterier og militante rivaler i deres jagt på det kongelige guld, som er tabt på havet.

The Pirates: The Last Royal Treasure havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pirates: The Last Royal Treasure på YouTube.Se The Pirates: The Last Royal Treasure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pirates: The Last Royal Treasure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pirates: The Last Royal Treasure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pirates: The Last Royal Treasure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pirates: The Last Royal Treasure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar