Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Place Beyond the Pines

The Place Beyond the Pines

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se The Place Beyond the Pines på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Derek Cianfrance
Skuespillere: Ryan Gosling, Craig Van Hook, Eva Mendes, Olga Merediz
Spilletid: 140 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En konfrontation mellem en bankrøver på motorcykel og en ung politimand udvikler sig til en højspændt strid mellem de to.


Se The Place Beyond the Pines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Place Beyond the Pines havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Place Beyond the Pines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Place Beyond the Pines herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Place Beyond the Pines er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Place Beyond the Pines stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar