Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Place Beyond the Pines

The Place Beyond the Pines

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Place Beyond the Pines på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Derek Cianfrance
Skuespillere: Ryan Gosling, Craig Van Hook, Eva Mendes, Olga Merediz
Spilletid: 140 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En konfrontation mellem en bankrøver på motorcykel og en ung politimand udvikler sig til en højspændt strid mellem de to.


Se The Place Beyond the Pines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Place Beyond the Pines havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Place Beyond the Pines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Place Beyond the Pines herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Place Beyond the Pines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Place Beyond the Pines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar