Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Plagues of Breslau

The Plagues of Breslau

22/04/2020 | Flixfilm

Se The Plagues of Breslau på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Patryk Vega
Skuespillere: Malgorzata Kozuchowska, Daria Widawska, Katarzyna Bujakiewicz, Andrzej Grabowski
Spilletid: 110 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da et lig bliver fundet indsyet i en kohud, opdager en efterforsker fra Wrocław, at en morder er i gang med at genskabe en række afstraffelsesmetoder fra 1700-tallet.Se The Plagues of Breslau på NetflixAnmeldelse: The Plagues of Breslau

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Plagues of Breslau havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Plagues of Breslau ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Plagues of Breslau:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Plagues of Breslau er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Plagues of Breslau stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar