Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Plane Tree

The Plane Tree

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Plane Tree på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En matriark og hendes barnebarn styrker et særligt bånd under familiefrokoster hver anden måned, indtil hendes helbred forårsager en konflikt blandt de pårørende.


Se The Plane Tree på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Plane Tree havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Plane Tree ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Plane Tree herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Plane Tree er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Plane Tree stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar