Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Platform

The Platform

03/09/2020 | Flixfilm

The Platform på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maxim Khalil, Abdulmohsen Alnemr, Khaled Alkeesh
Spilletid: 45 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et programmeringsgeni udvikler en fakta- og sandhedssøgende internetportal, samtidig med at han kæmper med problemer derhjemme.

The Platform (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Platform på YouTube.Se The Platform på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Platform (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Platform (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Platform, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Platform er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar