Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Platform

The Platform

03/09/2020 | Flixfilm

Se The Platform på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maxim Khalil, Khaled Alkeesh, Abdulmohsen Alnemr, Khaled El Sayed
Spilletid: 45 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Et programmeringsgeni udvikler en fakta- og sandhedssøgende internetportal, samtidig med at han kæmper med problemer derhjemme.

The Platform (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Platform på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Platform (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Platform (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Platform, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Platform er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar