Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Platform

The Platform

20/03/2020 | Flixfilm

Se The Platform på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maxim Khalil, Khaled Alkeesh, Abdulmohsen Alnemr, Khaled El Sayed
Spilletid: 45 min
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I et fængsel, hvor de indsatte på de højere etager får bedre mad end indsatte på de lavere etager, prøver én mand at ændre systemet, så alle får nok.

The Platform (Platformen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Platform på NetflixAnmeldelse: The Platform

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Platform (Platformen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Platform stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Platform, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Platform (Platformen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Platform

  1. Jesper - kl. 09:03, 22-03-2020:

    Voldelig blodig og barsk men viser også når mennesker er værst i forhold til de syv synder grådighed blandt andet.
    Har brækposen klar…

    Skriv kommentar