Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Playbirds

The Playbirds

29/10/2022 | Flixfilm

The Playbirds på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Willy Roe
Skuespillere: Mary Millington, Glynn Edwards, Gavin Campbell
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En detektiv går undercover i pornoverden, da en morder går efter modellerne fra en velanset mandeblad i dette britiske krimidrama fra 1978.

The Playbirds havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Playbirds på YouTube.Se The Playbirds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Playbirds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Playbirds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Playbirds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Playbirds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar